Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
  • Veľa inšpirácie pre váš výber.
Menu
>

TEFAL FZ 760030 – Recenzia a test

23. 9. 2020 Aktualizované

TEFAL FZ 760030 recenzia teprlovzdusna fritezaVíťaz testuTestado

Top zariadením nášho výberu je teplovzdušná fritéza Tefal s modelovým označením FZ 760030. Vybrali sme ju, pretože ponúka perfektný pomer výkonu, kapacity a kvality. Pozrite si tiež, ako obstála teplovzdušná fritéza Tefal v našom teste veľkých fritéz.

Hodnotenie teplovzdušnej fritézy Tefal FZ 760030

9.3

Perfektná

Špičková teplovzdušná fritéza Tefal, vďaka ktorej bude príprava jedla vždy zážitkom. Spája výbornú kvalitu, výkon a dostatočnú kapacitu do jedného spotrebiča.

Kvalita prevedenia
10
Výkon
9
Použitie (ovládanie a funkcie)
9
Údržba
9
Klady
  • Kvalita spracovania
  • Elegantný dizajn
  • Vyberateľný kôš
  • Možnosť umývania v umývačke riadu
  • Špičkové fritovanie
  • Displej
  • Rôzne doplnkové funkcie
Zápory
  • Vyššia hmotnosť
  • Vyššia cena

Kvalita prevedenia

Elegantný dizajn teplovzdušnej fritézy Tefal FZ 760030 urobí dojem aj na najzarytejšieho fanúšika moderne vyzerajúcich kuchynských spotrebičov. Oblé tvary vyjadrujú funkčnosť, minimalizmusjednoduchosť. Vzhľadom v sebe spotrebič snúbi lesklé strieborné a čierne prvky.

Kvalita je vynikajúca. Naozaj nemôžeme v tomto ohľade tejto fritéze nič vytknúť. Je spracovaná veľmi kvalitne a rovnako sa vysokej kvalite tešia aj použité materiály. Fritéza pôsobí mohutne, odolne a robustne. Pri pohľade na ňu, rovnako ako pri práci s ňou, budete mať silný prémiový pocit.

Prehľadné veko fritézy má veľkú výhodu v tom, že umožňuje vizuálnu kontrolu potravín, ktoré sa vo fritéze pripravujú.

Tefal jednoducho vie, ako na to. Aj v podobe Tefal FZ 760030 vytvoril ozajstný kuchynský skvost, ktorý dokáže ohúriť kvalitou.

Výkon

Pri všetkých elektrických spotrebičoch je výkon veľmi podstatným parametrom. V prípade teplovzdušných fritéz ide v prvom rade o to, aby bol dobre vyvážený s objemom nádoby na potraviny.

Príkon Tefal FZ 760030 je 1 350 W, čo je viac ako dostatočné. Pri práci so spotrebičom sa tento príkon prejaví v rýchlom nahriatí fritézy a promptnou prípravou pokrmu. Špeciálna technológia ohrevu a distribúcie zohriateho vzduchu sa postará o dokonalé a rovnomerné smaženie. Aj tí najnáročnejší priaznivci fritovania si tu prídu na svoje.

Samozrejmosťou je aj možnosť nastavenia teploty. Používateľ si môže navoliť teploty v rozmedzí od 70 do 220 °C.

Množstvo potravín

Nádoba na potraviny teplovzdušnej fritézy TEFAL FZ 760030do seba pojme až 1,2 kg jedla. Ide o dostatočné množstvo pre bežnú domácnosť.

Nehodí sa však pre veľké domácnosti. Pre viacčlenné rodiny alebo v prípade, že varíte často aj pre viacerých priateľov a známych odporúčame Sencor SFR 5400WH.

Použitie

Z hľadiska použitia TEFAL FZ 760030 jednoducho hviezdi. V prvom rade technológia DualMotion, ktorá v sebe spája optimalizované prúdenie ohriateho vzduchu a automatické miešanie surovín, dokáže premeniť obyčajné jedlo na ozajstný kulinársky zážitok.

Ďalej má používateľ k dispozícii až 9 rôznych preddefinovaných programov. Tešiť sa tak môžete na zdravú prípravu jedál, ako sú hranolky, mäso, ovocie a ryby.

Všetky produkty Tefal tejto rady majú navyše k dispozícii aj aplikáciu My ActiFry, kde nájdete množstvo receptov.

Ovládanie fritézy je jednoduché a intuitívne. Používateľovi fritéza ponúka aj prehľadný LED displej. Samozrejmosťou je možnosť regulácie teploty a množstvo bezpečnostných prvkov.

Údržba

Údržba tohto modelu fritézy značky Tefal je veľmi ľahká a nenáročná. Po príprave jedla stačí vybrať misku na potraviny, kryt a niektoré ďalšie časti a nechať ich umyť v umývačke riadu.

Nemusíte tak strácať čas usilovným čistením tohto spotrebiča a môžete sa radšej venovať iným, príjemnejším a dôležitejším veciam.

Funkcie a vlastnosti

Vlastnosti Hodnoty
Príkon 1 350 W
Maximálne množstvo potravín 1,2 kg
Možnosť umývania v umývačke riadu áno
Vyberateľný kôš áno
Nepriľnavý povrch áno
Časovač áno
Displej áno
Náš tip

V našom výbere teplovzdušných fritéz nájdete viacero modelov, ktoré by vás mohli zaujať.

Najlepšie teplovzdušné fritézy podľa Heuréky

Zdieľajte článok

Ohodnoťte recenziu

Zatial nikto nehodnotil, buďte prvý.

Autor

Tomáš Hajduk
Tomáš Hajduk

Fascinácia modernými technológiami v kombinácii s láskou k písaniu ma priviedli sem, na túto stránku, kde sa snažím svojimi radami a postrehmi pomôcť ľuďom vybrať si ten správny produkt. Neustále sa učím nové veci, takže sa rád o svoje vedomosti podelím.

Podobné články

Diskusia u článku

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Pridať komentár