Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
  • Veľa inšpirácie pre váš výber.
Menu
>

Recenzia elektrokolobežky Kruzzel Bolt 10711

Kompaktná kolobežka do mesta za skvelú cenu

Elektrická kolobežka Kruzzel Bolt 10711 je príjemná alternatíva dopravného prostriedku na krátke trasy, ktorá nezruinuje váš rozpočet. Ďalšie zaujímavé modely elektrokolobežiek nájdete v našom článku – Najlepšie elektrokolobežky.

Hodnotenie Kruzzel Bolt 10711

7.3

Výborná

Kompaktná elektrická kolobežka do mesta za skvelú cenu a rýchlou možnosťou dobitia. To sú hlavné benefity modelu elektrokolobežky Kruzzel Bolt 10711.

Rýchlosť a dojazd
6
Konštrukcia (design, nosnosť, hmotnosť)
9
Batéria
7
Klady
  • Jednoduchá manipulácia
  • Rýchle dobitie
  • Zaujímavá cena
  • Dvojitý brzdný systém
Zápory
  • Ideálna pre ľudí do 70 kg
  • Nízky maximálny dojazd

Rýchlosť a dojazd

Recenzia elektrickej kolobežky Kruzzel Bolt 10711

Ak potrebujete spoľahlivého partnera na jazdu po meste na kratšie vzdialenosti tak elektrická kolobežka Kruzzel Bolt 10711je pre vás vhodná voľba.

Výkon motora sa v jej prípade pohybuje na úrovni 250 W a maximálna rýchlosť  elektrokolobežky Kruzzel Bolt 10711je príjemných 25 km/h. Horšie to však už je s dojazdom. Ten považujeme za jeden z najslabších stránok prístroja, pretože je na úrovni 15 – 18 kilometrov. Táto vzdialenosť sa navyše môže skrátiť s prihliadnutím na kvalitu vozovky, stúpanie počas trate a samozrejme telesných proporcií jazda.

Konštrukcia (design, nosnosť, hmotnosť)

Dizajn elektrickej kolobežky Kruzzel Bolt 10711 si zamilujú najmä nadšenci minimalizmu. Vizuálne sa totiž podobá klasickej kolobežke, čo nahráva jej kompaktnému riešeniu. Hravo ju preto zložíte v akomkoľvek dopravnom prostriedku a na cestách rozložíte za niekoľko sekúnd.

Z pohľadu nosnosti to však s týmto modelom opäť nevyzerá najlepšie. Výrobca uvádza maximálku na úrovni 120 kilogramov, no z užívateľských recenzií vyplýva, že ideálny limit sa pohybuje okolo 70 kg. A to najmä v prípade ak máte pred sebou strmý kopec.

Páči sa nám však nízka hmotnosť kolobežky, ktorá predstavuje 13 kg a celkovo korešponduje s kompaktnosťou a minimalistickým prevedením. Takže Kruzzel Bolt 10711 hravo prenesiete kamkoľvek budete potrebovať a navyše ho sklopíte i do parkovacej polohy, pretože kolobežka nepotrebuje stojan.

Batéria

V elektrokolobežke Kruzzel Bolt 10711 je zabudovaná kvalitná Li-Ion 8 Ah batéria. Čo skvelo korešponduje z nízkou hmotnosťou dopravného prostriedku i výkonom.  Nám sa páči aj rýchlosť dobitia elektrokolobežky, ktorú zvládnete v bežnej 220 V zástrčke za štyri hodiny. Ide tak o veľmi praktické prevedenie elektrickej kolobežky, ktorá má síce nižší dojazd, no po príchode do práce ju viete rýchlo dobiť a vybrať sa s ňou aj na popoludňajšie nákupy.

Ostatné vlastnosti

Kruzzel Bolt 10711 tak celkovo hodnotíme ako príjemný model do mesta za výbornú cenu pre ľudí s primeranými proporciami. Navyše po celý čas jazdy môžete rýchlosť i prejdené kilometre sledovať na intuitívnom LED displeji. Z pohľadu bezpečnosti tiež vítame dvojitý brzdný systém ako aj hrubé bezdušové kolesá.

Technické parametre

Vlastnosti Hodnoty
Výkon 250 W
Maximálna rýchlosť 25 km/h
Materiál rámu Hliník
Dojazd 25 km
Hmotnosť 13 kg
Nosnosť (odporúčaná) 120 kg
Doba nabíjania 4 hodiny
Priemer kolies 17,14 cm
Minimálna výška jazdca (odporúčaná)

Najpredávanejšie elektrokolobežky

Zdieľajte článok

Ohodnoťte recenziu

Celkové hodnotenie: 3.0 (66 hlasov)

Autor

Katarína Kmeťová
Katarína Kmeťová

Som mama dvoch malých detí, ktorá sa už viac ako 15 rokov pohybuje v oblasti PR, marketingu a obchodu. Počas rodičovskej dovolenky je písanie nástroj, vďaka ktorému mám kontakt so svetom. Okrem toho spravujem vlastný blog a zaujímam sa o zdravý životný štýl, motivačnú literatúru, módu a smart technológie.

Podobné články

Diskusia u článku

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Pridať komentár